BIJEENKOMST 4 APRIL GEANNULEERD!

Op zaterdag 4 april zou de volgende bijeenkomst van De Vroon plaatsvinden. Met oog op alle maatregelen omtrent het coronavirus, zien wij geen andere mogelijkheid dan het verplaatsen van onze bijeenkomst. 

 

Voorlopig wachten we dus ook nog even met het prikken van een nieuwe datum, maar zullen hier vanzelfsprekend de richtlijnen en maatregelen van de rijksoverheid aanhouden. 

Op de hoogte gehouden worden en een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst ontvangen? Vul het interesseformulier in! ​

EERDERE BIJEENKOMSTEN

Op zaterdagochtend 9 maart 2019 heeft de derde bijeenkomst van De Vroon plaats gevonden. 

 

Tijdens deze bijeenkomst hebben we met elkaar de basis voor de zorgcoöperatie van en voor de toekomstige bewoners verkend. Het fit en vitaalconcept wordt in de video nog nader toegelicht. 

Klik hier voor het verslag van de bijeenkomst. 

Video Fit- en vitaalconcept

Toelichting fit- en vitaalconcept

Video tweede bijeenkomst 26 januari 2019

Op zaterdagochtend 26 januari 2019 vond de tweede bijeenkomst van De Vroon plaats. 

 

Tijdens deze tweede bijeenkomst kwam een groep geïnteresseerden bijeen om meer in te zoomen op de verschillende plattegronden en hun woonwensen.

Klik hier voor het verslag van de bijeenkomst.

Video startbijeenkomst 8 december 2018

Op zaterdagochtend 8 december 2018 heeft de start-bijeenkomst van De Vroon plaatsgevonden. 

 

Tijdens deze ochtend heeft het projectteam zichzelf en hun plannen gepresenteerd. Er was daarnaast ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en om de eerste ideeën in kaart te brengen.