top of page

VORDERINGEN BOUW

In aanwezigheid van onder andere mevrouw Kavita Parbhudayal, wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid, is vrijdag 28 mei het startsein gegeven voor de bouw van De Vroon.

Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd. Tot die tijd kunt u op deze pagina de vordering van de bouw bekijken. 

Wanneer u zich inschrijft als geïnteresseerde, wordt u middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden. U kunt zich hier inschrijven. 

Start bouw.jpg

DECEMBER 2021

Er is gestart met het eerste gevelmetselwerk waardoor het eindbeeld zichtbaar begint te worden. Buiten het gebouw is ook de keerwand inmiddels gestort die de overgang vormt tussen het terras van de collectieve ruimte en naastliggende waterpartij. Ook deze wand zal nog worden afgewerkt met gevelstenen. Zodra dit gereed is kan de tijdelijke kering worden verwijderd, waarna het water tegen het terras komt te staan. 

OKTOBER 2021

Op vrijdag 15 oktober is ruim 225 m3 aan beton voor de vloer van de parkeergarage gestort. Hiermee is het fundament voor De Vroon compleet en kan met de verdere opbouw worden begonnen. 

De torenkraan wordt op de gestorte vloer geplaatst waarmee de ruwbouw van het complex zal worden gerealiseerd. Zodra de kraan op zijn plek staat, wordt gestart met het betonwerk van de wanden en vloeren en gaat het gebouw de komende maanden de hoogte in. 

bottom of page